keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Ensivaikutelmia

Perillä. Täällä sitä ollaan, Vancouverissa. Pää on sekaisin - aikaero, vähäiset unet, uusi paikka, jännitystä mahassa. Mutta on tämä hauskaa! Kaikki on mennyt oikein loistavasti tähän mennessä, matkat sujuivat hyvin. Lentokentällä vastassa oli tuleva "pomoni" Carrie, ja vastaanotto oli lämmin. Siirtyminen kentältä "uuteen kotiin" Carrien kuskaamana sujui paremmin kuin vaivattomasti.

Henkeäsalpaavat näkymät. Toukokuun kodin valinta on osunut aivan totaalisen nappiin. Se hankittiin AirBNB:n kautta. Pilvenpiirtäjämme sijaitsee Crosstownissa - Chinatownin, Gastownin, Downtownin ja Yaletownin vaikutuspiirissä ja on kuulemma Vancouverin trendikkäimpiä asuinalueita. Alueella on muutettu vanhoja varastorakennuksia muodikkaiksi loft-asunnoiksi, ja yleissilmäys ikkunastakin on rosoisen persoonallinen. Mutta siis se näkymä - rakennusten ja merenlahden yli kohden pohjoisen vuorenhuippuja... no alla oleva kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Huikeaa!!!


"Bongausta". Ympäröivää maisemaa omastakin ikkunasta katselemalla voisi viettää jo yhden päivän. Kaupunkimaisema on niin monimuotoinen ja kiinnostava. Itse kiinnitän huomiota lukuisiin kattoterasseihin...


kattoleikkipaikkoihin...


katolla kasvaviin puihin...



Kun maan pinnalla ei ole tilaa, niin se pakottaa tuomaan vihreyttä katoille. Olisi täällä kyllä vielä muutamalle lisä-viherkatollekin tilaa.

Ensivaikutelma. Jo lentokentällä bongasin jo omia kiinnostuksenkohteita. Lentokentän aulaan oli "ennallistettu" lohipuro ("lohineen") ja ulkona oli hieno viherseinä. Niitäkin piti siinä matkalaukkujen raahaamisen keskellä, umpiväsyneenä pysähtyä kuvaamaan.
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti